Menu

POKET – 1. születésnap

2019. április 7., 19.00

MOMkult

Jegyárak: 2500 Ft, 3000 Ft, 3500 Ft

MOMkult

Csörsz utca 18.
+36 1 319-9854

> i

POKET

POKET – 1. születésnap

A SZTALKER CSOPORT zsebkönyvprojektje

A Sztalker Csoport olvasás-népszerűsítési projektje 2018 áprilisában indult. Grecsó Krisztián irodalmi vezetésével Budapest csomópontjain zsebkönyv-automatákat helyeztek el, amelyekből mára több tízezer könyv került fiatalok zsebébe és kezébe.
Az ötletet, mely szerint szükség van könnyen és olcsón elérhető zsebkönyvekre, amik az okostelefont helyettesíthetik, alapvetően az ihlette, hogy a fővárosi tömegközlekedés képét a telefonjukat unalmukban céltalanul görgető fiatalok jellemzik. Vecsei H. Miklós elképzelése tehát az volt, hogy életünknek ezen üresjáratait valahogyan megpróbálja értékes percekkel megtölteni.
Az első évfordulót Háy János új kötetének és a #poketközösség illusztrált versválogatásának bemutatójával, valamint egy Háy Come Beck (Zoli) koncerttel ünnepli a fiatal színházi társulás Vecsei H. Miklós és ifj. Vidnyánszky Attila vezetésével.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.