Menu

David Lynch útvesztőjében: Lost Highway – Útvesztőben

2019. április 14., 20.30

Uránia Nemzeti Filmszínház — Díszterem
 
Az Uránia Nemzeti Filmszínházzal közös program.

Jegyárak: 1800 Ft

Uránia Nemzeti Filmszínház

Rákóczi út 21.
+ 36 1 486 3400

> i

David Lynch útvesztőjében: Lost Highway – Útvesztőben

David Lynch útvesztőjében: Lost Highway – Útvesztőben

David Lynch korunk filmművészetének egyik legeredetibb rendezője. Korlátozhatatlan képzelete, különleges nézőpontja és sajátos humora félreismerhetetlen stílussá szintetizálódott. A Budapesti Tavaszi Fesztivál vetítéssorozata, mely a Budapest FotóFesztivál kiállításához (David Lynch: Small Stories) kapcsolódik, négy ritkán, illetve rég nem vetített, a közelmúltban digitálisan felújított filmjén keresztül idézi meg Lynch kivételes filmuniverzumát.
Az 1997-es Lost Highway talán Lynch minden korábbi filmjénél intenzívebben teszi próbára nézőjét. Fred, a középkorú szaxofonos (Bill Pullman) gyanítja, hogy a felesége megcsalja, Renee (Patricia Arquette) ugyanis elhanyagolja az utóbbi időben. Amikor az asszonyt holtan találják, Fredet gyanúsítják a megölésével.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.