Menu

Góbi Rita Társulat: Freestyle – bemutató

2019. április 10., 20.00

MU Színház
Előadják:
Ruri Mito, Góbi Rita
Zene:
Szegő Dávid
Fény:
Pavla Beranová
Dramaturg:
Zsigó Anna
Koreográfus:
Góbi Rita
 
Támogatók: Performing Arts Japan, Life Long Burning, Európai Unió – Kreatív Európa Program, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ, Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Orkesztika Alapítvány – MOHA – Mozdulatművészek Háza

A MU színházzal közös program.

Jegyárak: 2200 Ft

MU Színház

Kőrösy J. utca 17.
+36 1 209 4014

> i

Góbi Rita: Freestyle

Góbi Rita Társulat: Freestyle – bemutató

Góbi Rita munkáira egyként jellemző a bátor kísérletezés és a koreográfia precíz kidolgozottsága. Stílusában jelen van a geometria, a minimalizmus, a redukcióra való törekvés. Legújabb előadása a játékos ember világába vezet.
A pályán két szereplő, Ruri és Rita közös játékának testi elevensége jelenik meg. A játszótársak koncentrált mozgások – futás, ugrálás, úszás, hol víz feletti, hol víz alatti létezés – közepette reagálnak egymásra. Ez a verseny azonban nem a gyorsaságról vagy a győzelemről szól. A versenytárs (vagy éppen embertárs) titokzatos testjeleire adott hol harmonikus, hol diszharmonikus reakciók keltik a küzdelem érzetét, a testverseny igazi célját. A tánctéren látható küzdelem az eleven, mozgásban lévő testek versengése, ám ezúttal a résztvevők sokkal inkább magukkal, s nem a másikkal vívnak meg.

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.