Menu

80 nap alatt a Föld körül – bemutató

2019. április 5., 15.00

Budapest Bábszínház
Írta:
Jules Verne
Színpadi adaptáció:
Gimesi Dóra
Zene:
Pirisi László
Látvány:
Rófusz Kinga
Szcenikai tervező:
Lénárt András
A rendező munkatársa:
Csonka Maresz
Rendező:
Kuthy Ágnes
 
A Budapest Bábszínházzal közös program.

Jegyárak: 1600 Ft

Budapest Bábszínház

Andrássy út 69.
+36 1 342 2702

> i

80 nap alatt a Föld körül

80 nap alatt a Föld körül – bemutató

  1. Phileas Fogg: Teszárek Csaba
  2. Passepartout: Tatai Zsolt
  3. Auda hercegnő: Kovács Judit
  4. Közreműködik: Bánky Eszter, Beratin Gábor, Hannus Zoltán, Karádi Borbála, Kemény István, Radics Rita, Rusz Judit, Semjén Nóra, Szolár Tibor

Ha tehetném, körbeutaznám az egész világot. Végiglátogatnám a különböző országokat az Egyenlítőn innen és túl, megismerném a sokszínű kultúrák varázslatos lakóit, a változatos épületeket, a színes tájakat és az illatokat, ízeket, mosolyokat. Hallgatnám a tenger hangjait, mert biztosan más a Vörös-tengeré, mint a Feketéé, nem beszélve a Csendes-óceánról.
Kipróbálnám az összes lehetséges régi utazási eszközt: gőzhajóval utaznék Hongkongba, az Orient expresszről bivalycsordát néznék, elefántháton barangolnék az indiai őserdőben, lóháton pipázgatnék a sziú indiánokkal, és végül léghajóval repülnék vissza Londonba.
Útitársnak csakis Phileas Foggot választanám, akitől sokat tanulnék a világ kultúrái iránti odaadó tiszteletről, a felelősségvállalásról és a becsületszó erejéről. Fogad velem valaki? 80 nap alatt a Föld körül? (Kuthy Ágnes rendező)

Vissza a programokhoz

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.